DRÄXLMAIER susține activitățile sportive

15. December 2019 – Voluntarii DRÄXLMAIER Pitești au amenajat cu suportul companiei o nouă sală de sport și vestiare pentru elevii de la Școala Gimnazială nr. 6 “Nicolae Bălcescu”. Acțiunea “Împreună pentru educație” s-a desfășurat în parteneriat cu Asociația Studențească Ingmed.

Un grup de colegi din DRÄXLMAIER Pitești și-a unit forțele pentru a oferi copiilor condiții mai bune pentru a face educație fizică. Ei au mers la Școala Gimnazială nr. 6 “Nicolae Bălcescu” unde au transformat o sală de clasă în sală de sport, amenajând și un vestiar. Ambele încăperi au fost dotate cu echipament corespunzător. Astfel, cei mici se pot bucura de un spațiu nou pentru mișcare. “Susținerea educației a fost mereu un obiectiv important pentru compania DRÄXLMAIER. Este responsabilitatea noastră să ne implicăm în dezvoltarea comunității și să oferim o mână de ajutor acolo unde este nevoie”, a spus Bernd Schmitt, Director General al DRÄXLMAIER Pitești.

Voluntarii s-au împărțit în echipe și au ajutat cu toții la crearea unor condiții optime, în care elevii să poată participa la orele de sport. “Mă bucur că m-am putut implica în realizarea acestui proiect. Ne-am asigurat astfel ca elevii din această școală pot să facă sport indiferent de vremea de afară. Am făcut treabă bună și sper ca cei mici să fie mândri de noua lor sală de sport așa cum suntem și noi de rezultatul muncii noastre”, a spus Claudia, una dintre voluntare.

“Mulțumesc voluntarilor și companiei DRÄXLMAIER Pitești pentru sprijinul acordat și pentru implicarea de care au dat dovadă. Sperăm ca exemplul lor de bună practică să inspire cât mai multe persoane să se implice activ. Beneficiarii acestei dotări moderne sunt nu doar elevii noștri de azi, ci va fi de folos pentru mai multe generații de copii care vor studia în această școală”, a precizat, Nicolae Adrian, Directorul școlii Gimnaziale nr. 6 “Nicolae Bălcescu”.

Sala de sport a fost dată în folosință școlii, iar copiii se vor putea bucura de ea mai ales în zilele cu vreme nefavorabilă mișcării în aer liber.

DRÄXLMAIER Group este un furnizor de componente auto de talie internațională cu sediul central în Germania, având peste 60 de locații în mai mult de 20 de țări. Compania are, în prezent, aproximativ 75.000 de angajați în întreaga lume. Datorită muncii și capacității lor de inovare, DRÄXLMAIER Group a ajuns lider în domeniul tehnologic pentru segmentul premium de automobile.

Inventatorul cablajului specific fiecărui client, DRÄXLMAIER Group a patentat inovații în domeniul sistemelor de condus convenționale și alternative, precum și în domeniul componentelor electrice și electronice. Printre acestea se numără sistemele de cablaj și cele de baterii de înaltă tensiune. Ca lider de piață în crearea interioarelor pentru automobilele premium, DRÄXLMAIER Group furnizează console centrale, borduri și uși, precum și module de cockpit. În 2019, DRÄXLMAIER Group a realizat o cifră de afaceri de 4,9 miliarde de euro.