Înapoi la școală cu DRÄXLMAIER

06. September 2019 – Zeci de angajați ai companiei DRÄXLMAIER Pitești au donat rechizite școlare pentru copiii din cadrul Complexului de Tip Familial ”Dumbrava Minunată” din Pitești. Compania a venit în sprijinul inițiativei colegilor și, în parteneriat cu Fundația “Lumină în Suflet”, a contribuit financiar la completarea pachetelor necesare.

Pitești, 6 septembrie 2019. Un grup de voluntari de la DRÄXLMAIER Pitești a mers la Complexul de Tip Familial pentru a se întâlni cu copiii și a le oferi pachetele cu rechizite școlare pregătite în special pentru ei. În fiecare ghiozdan au pus stilouri, creioane, penare, caiete, tot ce este necesar pentru a începe școala. Cu toții s-au bucurat de cadourile primite.

„Acești copii trec deja printr-o experiență dificilă și prin gestul nostru încercăm să îi ajutăm să vadă și părțile bune ale vieții, acelea în care oamenii se ajută și se pot baza unii pe alții. E o acțiune deosebită mai ales pentru că a fost în mare parte condusă și generată de colegii noștri din companie. DRÄXLMAIER Pitești va continua să se implice în comunitate cu tot mai multe proiecte interesante” - a precizat Bernd Schmitt, Director General DRÄXLMAIER Pitești. Ca partener al regiunii, compania își asumă responsabilitatea de a susține diverse proiecte sociale și caritabile în Pitești.

”Am fost încântat să particip la această acțiune. Am strâns multe rechizite, dar cel mai frumos moment a fost când i-am văzut pe copii bucurându-se de cadourile primite”, spune Daniel, voluntar din partea companiei.

“Ne exprimăm recunoștința și apreciem foarte mult implicarea DRÄXLMAIER Pitești, generozitatea și dragostea pentru copii de care au dat dovadă angajații companiei”, a declarat Georgeta Toma, directoarea Complexului de Tip Familial ”Dumbrava Minunată”.

Proiectul a fost realizat în parteneriat cu „Fundația Lumină în Suflet”. „Educația este cea mai importantă componentă a unei societăți. Să susții educația înseamnă să susții viitorul. De aceea încercăm prin această campanie să aducem o bucurie copiilor mai puțin norocoși, deoarece începutul de an școlar nu trebuie să fie umbrit de lipsurile materiale”, a declarat Claudia Bordei, „Fundația Lumină în Suflet”.

DRÄXLMAIER Group este un furnizor de componente auto de talie internațională cu sediul central în Germania, având peste 60 de locații în mai mult de 20 de țări. Compania are, în prezent, aproximativ 70.000 de angajați în întreaga lume. Datorită muncii și capacității lor de inovare, DRÄXLMAIER Group a ajuns lider în domeniul tehnologic pentru segmentul premium de automobile.

Inventatorul cablajului specific fiecărui client, DRÄXLMAIER Group a patentat inovații în domeniul sistemelor de condus convenționale și alternative, precum și în domeniul componentelor electrice și electronice. Printre acestea se numără sistemele de cablaj și cele de baterii de înaltă tensiune. Ca lider de piață în crearea interioarelor pentru automobilele premium, DRÄXLMAIER Group furnizează console centrale, borduri și uși, precum și module de cockpit. În 2018, DRÄXLMAIER Group a realizat o cifră de afaceri de 4,6 miliarde de euro.